Adevaratul motiv pentru care visurile raman doar la acest stadiu

Am scris acest material, exact pe durata clipului de mai jos! 🙂 Este, poate cel mai scurt articol de pe investestecorect!

De cate ori ai visat un vis… si ai vrut sa-l proiectezi in realitate, a venit unul mai destept decat tine si ti-a spus ca nu se merita.

Ti-a recomandat, ba chiar te-a sfatuit sa traiesti linistit si te-a asigurat ca nu se merita. Te-ai trezit dimineti la rand cu gandul de a-ti face propria afacere, insa nenea negru sub unghie, statea fix in coltul lui si striga la tine cat il tineau plamanii – NU SE MERITAAAAAA -!

L-ai crezut dar nu l-ai intrebat daca el si-a facut vreodata propria afacere. Nu l-ai vazut lucrand din greu si nu i-ai urmarit visurile. Nici nu l-ai ignorat! Poate de asta nu esti multumit cu tine azi, tocmai pentru ca-i asculti pe ceilalti cu privire la viata ta. Si oamenii astia au rolul lor. Mananca seminte si in timp ce le sparg sunt convinsi ca nimic nu mai merge si…mai cumpara o punga cu seminte!

Parca te si imaginezi intr-o sala mare si toata lumea se indoieste atunci cand vrei sa demonstrezi ceva. Si cu totii raman interzisi cand vad ce ai reusit.

Dar peste ceva vreme cu totii vor uita…si stii de ce? Pentru ca in realitate nimanui nu-i pasa. Vor uita cat de slab sau cat de puternic esti!

Greseste tu, nu te lua dupa ceilati. Mergi pana la capat cu visul tau si atunci cand cineva o sa-ti spuna ca nu se merita, nu va merge…intreaba-l(o)…Cate afaceri de genul asta a avut si de ce nu i-au mers

Uite un clip ce ar trebui sa-ti intareasca urmatoarea idee; NIMANUI NU-I PASA CU ADEVARAT DE TINE, ATATA VREME CAT TIE NU-TI PASA DELOC!

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk”]

 

Leave a Reply