Banciu Vs Badea

Ce are lumea cu Banciu ?

In primul rand trebuie sa definim lumea si sa facem  diferente intre cele doua lumi , ”lumea lui Banciu” si ”lumea care nu e in lumea acestuia.”

Exista probabilitatea ca PR-ul lui Banciu sa se fi gandit de doua sau chiar de trei ori inainte de a ”crea” aceasta ”lumea” , care ulterior sa genereze o alta lumea si o alta lumea si o alta lumea … asa ca o doar o chestinune de PR , cu un obiectiv strategic clar , acela de a crea psihoza . Ceva de genul , faci parte din lumea lui Banciu ?!?

Banciu este individul pe care nu l-ai suportat niciodata , pentru ca in el te identifici in fiecare emisiune . Si ”tu” ai vrea sa vorbesti ca el , insa nu ai platforma necesara si iti lipseste publicul larg . Este individul care a strans , (ca si” tine” dealtfel) o serie de frustrari personale , o serie de crize de personalitate . Sa nu uitam insa ca el este platit pentru asta , e platit sa fie ironic si subiectiv . In momentul in care si ”tu” faci anumite declaratii de principii , evident subiective, o sa primesti maxim 2 beri de la gasca de prieteni care vrea sa te asculte in continuare . Dar fa-o la scara larga , poti ? … si mai ales pentru cate beri ?

Inevitabil Banciu e comparat cu ”celalalt B” … si ai dreptate sa-l compari … de ce sa vina o replica la ceva ce exista ? De ce sa nu fim conservatori si in acest caz ? De ce sa mai ascultam un altul care are o masa , un scaun , un laptop si are cam aceeasi regie ?

 

Si uite ca totusi , emisiunea cu ”lumea” face raiting , strange audienta si cei doi ”B” – se inteapa reciproc , fara argumente solide .

Aici e de fapt regia si scenariul complet .

Propun confruntarea —2 moderatori— 1 subiect comun , obordari diferite — juriu— decizie si gata cu speculatiile si declaratiile de valoare subiective !

Sa trecem la treaba .

 

Leave a Reply