Bogatia, o licoare magica. O bei si…

Te-ai intrebat cum o sa fie viata ta dupa un castig fabulos la loterie?

Desigur, te imaginezi in vacante superbe cu destinatii de vis. Desigur ca si drumul iti place dar cum altfel o sa-l parcurgi daca nu intr-un Ferrari?

Sau daca de maine cineva ti-ar putea plati lunar o suma la fel de fabuloasa doar pentru faptul ca existi, cum ar fi? Cum ai fi tu din momentul in care ai afla marea veste?

Trei intrebari pune-ti:

1. Ce o sa fac cu banii?

2. De ce mi s-a intamplat mie?

3. Care va fi viata mea de acum inainte?

Nu trece mai departe; raspunde-ti la intrebari.

Daca toate raspunsurile sunt indreptate catre propria persoana, e posibil sa traiesti doar un vis ce nu poate fi realitate, decat dupa ceva vreme.

Da, dupa ceva vreme!

Acum ai un stil de viata ce nu-ti permite ai totul? Mai ti minte cand ti-am spus intr-un articol ca ceea ce-ti doresti nu este neaparat si ceea ce ai nevoie?

Ok, acum gandeste-te ca la nivel de mapamond, exista o coordonare. Dumnezeu, Zei, Rock, Masoni,. Nu conteza cine. Eu stiu doar de Dumnezeu!

                                    Poate bogatia ta, o s-o gasesti in altceva decat bani

 

Propria persoana si grija pentru atenta pentru tine, este importanta. Fara dubii. Insa cand faci din asta o psihoza si mai si declari cu voce tare ca doar tu contezi, niciodata nu vei fi bogat. Atunci cand declari asta, sau simti sau emani, automat emani si o energie ce poate fi considerata energie negativa. Si cine crezi tu ca coordoneaza lumea, va auzi totul si nu va lasa ca tu sa fii bogat. Si stii de ce? Pentru ca in tine inca a mai ramas o pelicula de bunatate si grija fata de ceilalti.

                  Sunt oameni bogati si “fara suflet”, asta o stim deja.

                  Dar ce au acei oameni?

                  La ce se rezuma bogatia lor? De unde provine?

Chiar si stunci cand crezi ca a dat norocul peste tine, e de analizat de ce? Mai ales pentru ce? De ce peste tine, si ce o sa faci de azi inainte.

Personal, am zis de mai multe ori ca daca ma imbogatesc, plec din tara sa ma plimb, sa ma relaxez, sa ma distrez, insa nu am luat in calcul ca-mi voi intemia o familie. Nu m-am intrebat ce o sa fac cu ei. Copiii mei, unde or sa invete si mai ales ce, daca eu ma gandesc numai la mine? Ce o sa las dupa mine?

Cand in viata nu-ti merge prea bine si mai vezi si pe semenii tai ca nici la ei nu-i roz, te induiosezi putin si te gandesti ce e de facut in primul rand pentru tine, apoi daca poti face ceva si pentru ceilalti. Dupa ce pentru tine e bine si totul se aseaza, brusc ramai doar tu si restul nu mai conteaza. Tu te-ai descurcat, ce treaba mai ai tu cu ceilalti? Sa se descurce si ei! Vezi cum se transforma omul?

Tocmai acesta e motivul pentru care nu te vei imbogatii. Tu vei pleca, vei rupe randurile si vei conta doar tu. Vei lasa in spate numai dezordine, pentru ca asta aduce bogatia. Putini sunt acei bogati si in continuare darnici! Doar cei ce au mostenit sau si-au pus intrebari, au facut din bogatia lor si lucruri frumoase si acte de caritate si constructii pentru cei mai saraci.

Asa ca, toate la timpul lor.

Asta nu inseamna sa stai cu mainile in san si sa astepti de la Dumnezeu totul. Inseamna mai degraba sa ai grija de tine, pentru ca mai tarziu sa poti sa ai grija de cei din jurul tau.

Si atunci cand vei gandii sanatos in sensul ca vei imparti cu altii “bogatia” ta dupa ce vei deveni astfel, vei fi cu adevarat pregatiti sa fii bogat.

          Cand iti vei pune intrebarea: “De ce nu sunt inca bogat?”,

                      gandeste-te ca tot tu ai raspunsul.

Poate nu esti inca pregatit sa fii acel om. Poate nu e inca timpul tau. Poate mai ai cate ceva de slefuit la tine.

Bogatia e o licoare; o bei si te tranformi instantaneu! Depinde de tine in ce!

Daca ti-a placut articolul, da-i share te rog.

 

Cu drag

Iulian Costea

Leave a Reply