Iulian vine la tine la firma

Stiu cum sta treaba cu angajatii atunci cand le spui ce sa faca si cum sa faca.

Tu, vei fi tot timpul subiectiv si esti considerat pe buna dreptate, AUTORITATE. Cuvintele tale si planul tau nu sunt intotdeauna ascultate.

Dar tu nu ai nevoie de scuze si totusi parca acestia nu te asculta. Ai idei noi insa parca nu vor sa le aplice.  De ce? Ti-am raspuns mai sus; tu, esti subiectiv si asa apari in ochii lor.

Oameni au nevoie de cineva din exterior sa le spuna ce si mai ales cum. Daca vor intelege mesajele si le voi da exemple punctuale, suntem castigati impreuna.

Voi discuta cu ei, vom face un plan si ne vom tine de el.

Cand esti dispus, voi veni la tine la firma si voi tine o prezentare foarte bine stucturata cu mesaje clare si specifice. Vei vedea singur impactul.

Vom analiza impreuna, atent, nevoile de training pentru echipa ta, facand o analiza practica si vom sti directia in care sa mergem.

Pot face training pe: vanzari, comunicare, feedback (rolle play), fidelizarea clientilor, marketarea clientului, motivatie si exemple concrete, prin puterea exemplului. Daca crezi ca e cazul, echipa ta, poate fi filmata in timpul sedintelor de training si putem observa cum se comporta venind cu argumente pe cele trei canale de comunicare (verbal, non-verbal, paraverbal). Va fi de impact, iti promit!

Vrei sa-ti “educi clientii”, sau vrei doar sa-i inviti la un eveniment important pentru tine? Pot veni si sustine o prezentare practica despre cum sa-si creasca afacerea fiecare dintre ei. Dublu avantaj: tu, vei vinde mai mut la ei, ei, vor vinde mai mult in piata.

Vrei sa organizezi un eveniment important cu oameni de afaceri adevarati? Pot sa vin la tine, in calitate de speaker, si putem spori calitatea informatiei aduse cu plus valoare pentru partenerii si clientii tai.

Nu esti inca hotarat? Nu-i nimic, da-mi un telefon inainte sau contacteaza-ma pe e-mail sa te convingi in prelabil printr-o discutie. Putem face o  demonstratie!

#Solicita o demonstratie!

Identifica mai jos, pe link-ul de sub sageata daca si cum iti poti creste vanzarile. A si un cadou pentru tine, pentru ca imi place sa fac cadouri daca si tie iti place sa primesti.

io_sageata

Afacerea ta la nivelul urmator – sa incepem!

Contacte:

e-mail:iulian@investestecorect.ro
mobil: 0742.283.743

 Intoarce-te la pagina initiala

 

Leave a Reply