S-au lansat noile telefoane Samsung S7 si S7 Edge

galaxy-s7_camera_kv_m
Poate stiati, poate nu, s-au lansat noile telefoane Samsung S7 si S7 Edge.

Pretul pentru S7, este de 3.299,00 Lei, iar pentru S7 Edge este de 3.699,00 Lei, TVA inclus.

Iata ce spune compania Samsung despre cele doua modele:

”Am realizat progrese importante, depăşind toate obstacolele. Am ţinut cont de dorinţele voastre.

galaxy-s7_overview_kv_m (1)

Îmbinând forma cu funcționalitatea, am introdus caracteristici pe care nu le-aţi mai văzut niciodată pe smartphone-uri, dar care vă vor deveni indispensabile. Galaxy S7 şi S7 edge.

Am petrecut mult timp pentru a perfecţiona curbele pentru Galaxy S7 şi S7 edge. Utilizând un proces brevetat, denumit termoformare 3D, am topit sticlă 3D pentru a o curba cu precizie, astfel încât să se îmbine cu liniile din aliaj metalic, creând un corp unitar, continuu şi foarte puternic.”

Rezistent la
apă şi praf

Cu Galaxy S7 şi S7 edge nu trebuie să vă mai faceţi griji atunci când aşezaţi telefonul pe suprafeţe umede.

Puteţi să-l utilizaţi chiar şi după ce l-aţi scăpat în apă. Puteţi să jucaţi jocuri lângă piscină, să postaţi selfie-uri de la plajă şi să chemaţi un taxi în ploaie.

Această protecţie a obţinut evaluarea IP (Ingress Protection) 68.*Poate fi scufundat la 1.5 metri sub apă timp de până la 30 de minute.


galaxy-s7_camera_motion_panorama_phone

 

Noua unitate CPU personalizată, unitatea GPU şi memoria 4GB RAM formează o combinaţie puternică. De la lansarea aplicaţiilor, până la jucatul jocurilor şi redarea videoclipurilor, totul are loc mai rapid şi mai cursiv. Telefonul va continua să funcţioneze excelent.

 

Extensie semnificativă a memoriei

Prin compatibilitatea cu microSD, aveţi opţiunea să extindeţi capacitatea de stocare. Nu va mai trebui să ştergeţi fişiere, fotografii sau videcolipuri pentru o lungă perioadă de timp.

 

Baterie care ţine mai mult

Atât Galaxy S7, cât şi S7 edge au capacitatea bateriei mai mare, care vă permit să vizionaţi emisiunile TV preferate şi să ascultaţi muzică timp de ore în şir. Unitatea CPU personalizată şi unitatea GPU foarte avansată asigură utilizarea bateriei la potenţial maxim.

 

Mai multe detalii si precomenzi, aici.

Leave a Reply