SCOLA DE VANZARI -Iulian Costea

Din acest an, Iulian Costea  are de pus in practica un proiect pe cat de ambitios, pe atat de practic si util.

Va face tot posibilul sa deschida in Pitesti  o scoala de vanzari, in care va pregati, deopotriva , oameni de vanzari la cererea firmelor, dar si persoane ce vor sa invete sa faca vanzari curate si sanatoase si care sunt dispusi sa investeasca timp in astfel de educatie.

Oamenii vor fi pregatiri in etape, cu exemple concrete, rolle play-uri si efectiv in teren.

Cu totii vor primi certificari!

Va incheia parteneriate cu firmele interesate de astfel de colaborare si va pregati personalul in vederea obtinerii celor mai bune rezultate pentru firmele cu care va colabora.

Vor fi bine venti la aceasta scoala si cei ce vor sa-si “slefuiasca” abilitatile de vanzatori.

Ideea i-a venit din simplu motiv ca, in general, in Romania nu exista o traditie in vanzari, iar oamenii se “blocheaza” pe inchideri. Prospecteaza, isi fac o baza cu informatii, ajung la intalniri, comunica, insa nu inchid asa cum si-ar dori, iar acest aspect e frustrant si uneori aceasta este cauza pentru care cei mai multi dintre vanzatori renunta mult prea devreme.

Oamenii vor sti ce sa faca cu contactele, cum pot creste rata de inchidere cu succes, cifra de afaceri si implicit profitul.

Va arata practic, de ce multi vanzatori sunt “bogati” si cum isi pun limite vanzatorii buni, nascuti buni negociatori.

Iulian, va acorda o importanta deosebita, oamenilor de afaceri ce au probleme cu actuala echipa de vanzari si va oferi sprijin in managementul vanzarilor.

Iulian Costea  “Capitalul uman, este cea mai valoroasa “masinarie” intr-o companie. Oamenii au nevoie de timp, motivatie si validarea rezultatelor bune pentru a da 100% pentru companie sau in interes personal”.

Cum il puteti gasi? Pe e-mail, la:

iulian@investestecorect.ro

Leave a Reply