WORKSHOP DE EXCELENTA IN VANZARI LA PITESTI

Sunt Iulian Costea si ma bucur cand stiu ca vei citi acest material.

Din 11 mai 2013, am dat start-ul workshop-urilor de excelenta in domeniul vanzarilor, la Pitesti.

 • Esti vanzator sau manager de vanzari? Daca da, n-ai voie sa lipsesti.

 • Esti pe cale de a-ti incepe o cariera in vanzari? Iti recomand sa te alaturi noua la acest workshop, fara sa ai frustrari de incepator.

 • Daca ai interactiune cu clientii de orice fel, de asemenea esti bine venit.

Eu am o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor directe si peste 4 ani in managementul vanzarilor, unde am creat si format echipe de vanzatori de la zero. Am reusit cu echipele lucruri minunate, am castigat multa experienta si bani impreuna, asa ca vreau sa impartasesc “secretele” mele cu tine. Am recrutat si format peste 250 de oameni in domeniu si i-am recomandat firmelor producatoare si furnizoare de produse si servicii.

Azi totul a capatat mai mult sens.

Primul “sfat” pe as putea sa ti-l dau pentru a vedea ca intr-o luna poti castiga mai multi bani ca de obicei, este:

Implica-te macar un trimestru ca si cum pozitia pe care o ai acum, reprezinta afacerea personala.

9 dintre beneficiile puternice pe care ti le dau le

    WORKSHOP-UL DE EXCELENTA IN VANZARI

 • Iti voi spune din experienta ce sa faci si ce sa nu faci inainte de vizite, cum sa-ti faci planul de bataie, cum sa prospectezi eficient si ce cuvinte iti sunt apreciate si vor starni interesul potentialului tau client.
 • Iti voi spune de asemena de ce e bine sa nu mai folosesti termenul de potential client si de ce e bine sa elimini termenul tehnic “potential”.
 • Iti voi spune si exprima o tehnica veche de cand lumea de care chiar si vanzatorii “pur sange” au uitat.
 • Vom avea jocuri de rol si multe alte joculete interactive din care vei intelege mai mult decat dintr-un curs de 3 zile la munte cu firma.
 • Vei intelege ce rol au complimentele si mai ales cui, cum, cand si de ce se fac.
 • Iti voi spune care sunt cele mai importante criterii de luare a deciziilor de catre “clientii tai”.
 • Vei intelege ce-si doresc cu adevarat clientii tai de la tine si de la firma ta, foarte simplu.
 • Vei sti ce genereaza “prieteniile” cu clientii tai si cum poti sa le legi. Tuturor ne plac prietenii influenti si ne “laudam” cu acestia.
 • Vei afla cea mai mare calitate a vanzatorului, managerului si clientului introvertit si multe altele.

 

Cea mai buna parte a workshop-ului este ca la expirarea timpului efectiv sa ai o viziune si un plan de vanzari bine ancorat in realitate si vei intelege “crezul vanzarilor”.

Mi-am dat seama ca la noi in tara sunt foarte putini oameni interesati de a face performanta indiferent de domeniul in care-si execita “talentul”.

Asa ca, daca ai decis sa participi la aceste ateliere iti spun de pe acum ca te admir mult de tot…si nu e doar o un compliment ieftin facut ca tu sa ajungi la astfel de evenimente. Te admir sincer chiar daca nu partici aici, si ai ales sa mergi la alte evenimete de genul acesta in scopul de a capata informatie si a o transforma in rezultate concrete.

Nu ma intereseaza “sa agat” oameni dezinteresati, care sa plateasca din propriul buzunar (ce-i drept sume mici) ci ma intereseaza sa aduc langa mine oameni ce vor cu adevarat ceva de la viata si au inteles ca numai cu propriile cunostinte nu pot avea performante maxime.

Ne vom aseza la o masa mare, eu NU voi fi speaker (difuzor) ci vom face totul foarte interactiv. Vom lua totul pe rand si vom avem jocuri de rol ce vor intari toate subiectele cu practica.

Tu ce castigi?

Un workshop practic pentru calibrarea cunostintelor din domeniul vanzarilor si identificarea punctelor tale forte in relatiile cu potentialii cumparatori.

O sesiune (3 ore) interactiva, practica, dinamica si cu multe jocuri de rol la care participam cu totii, iar scopul final este ca la expirarea timpului efectiv sa ai o viziune si un plan de vanzari bine ancorat in realitate.

Certitudinea ca vei vinde cu mai mult fler, si mai mult.

Un certificat de participare la WORKSHOP DE EXCELENTA IN VANZARI EMIS DE IULIAN COSTEA si investetecorect.ro.

Posibilitatea colaborarii in diverse proiecte alaturi de mine si ceilalti participanti plus networking permanent.

Seminarul se va tine saptamanal cu maxim 6 participanti.

 

Te poti inscrie aici: WORKSHOP DE EXCELENTA IN VANZARI

Te astept cu mult drag si multa energie.

Iulian Costea

 

 

 

Leave a Reply